llamanos sin compromiso

REFORMES

A arqtua! apostem pel disseny exclusiu en materials de bona qualitat / preu i cost ajustat.

 

Si vols fer una reforma integral o parcial, un canvi d'us o aprofitar una reforma de cuina per estudiar les possibilitats de millorar casa teva. Podem ajudar-te a treure-li el màxim de profit. Descobreix les nostres últimes reformes.

 

Truca'ns sense compromís al 93 465 78 86 o demana el teu pressupost aquí.

 

PRESSUPOST GRATUÏT

Demana'ns pressupost o deixa'ns el teu telèfon i et trucarem en breu.

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.


¡HI HA MIL RAONS PER TRIAR-NOS!

DISFRUTA AMB EL PROCÉS

Junt amb els nostres clients, busquem les solucions fàcils, intel·ligents i ajustades a les necessitats. Treballem sempre amb el projecte en 3D on tots podem imaginar el resultat final.

FÀCIL I SENSE SORPRESES

Treballem amb una selecció de materials que garantitzen una bona qualitat a un cost ajustat. Detallem molt els projectes per oferir-te un pressupost tancat i transparent.

SEMPRE DISPONIBLES

Disponibles durant i després del procés, per qualsevol cosa, perquè el nostre èxit arriba quan tu comences a gaudir de la teva nova llar.


MENYS TEMPS D'OBRA

Amb un projecte complet i molt detallat, i el seguiment constant de l'execució per resoldre ràpidament imprevistos, reduïm el temps d'obra.

VALOR AFEGIT

Ens preocupem per l'eficiència energètica, els detalles i la qualitat personal del nostre servei. Realitzem estudis lumínics i climàtics per projectes integrals.

OBRA NETA I SEGURA

Junt amb industrials qualificats i que comparteixen la nostra visió, t'oferim un servei excel·lent, neteja, seguretat i bon tracte amb els veïns.


UNEIX-TE ALS NOSTRES CLIENTS SATISFETS!

"Amb un disseny neutre i funcional, el meu nou pis l'hi va interessar al primer inquilí que el va visitar. S'han explotat les possibilitats que no oferia la meva antiga oficina"

 

Mercé Ventura

"¡No m'ho imaginava! Però amb aquesta petita modificació hem aconseguit un gran canvi i molta més amplitud espaial a la cuina i a la sala"

 

Teresa Vinyals

"Era un canvi complex, però disposar del projecte en 3D i d'un pressupost tan clar i transparent, ens va donar seguretat,  ara estem més encantats amb casa nostra"

 

Julià Rebés